fredag 25 juli 2008

I en park nära dig

Jag och Djoko intar Tanto med smoothie och kaffe i varsin hand. Sätter oss i trädets skugga. Efter någon sekund lägger jag märke till en tjej som ligger ner i en väldigt kort klänning utan några underbyxor. Jag tycker att det dråpligt. Sen pinsamt. Sen jobbigt. Ännu jobbigare blir det när jag ser att det sitter en ensam man några meter snett bakom oss som också har lagt märke till den till synes ovetande blottade tjejen. Han flinar och fipplar med sin mobil. Jag står inte ut. Jag och Djoko flyttar oss från utsikten över hela härligheten. Sen hade det väl inte varit något mer med det om inte mannen hade flyttat sig till den plats som jag och Djoko precis befunnit oss på. Närmare tjejen. Med full insyn.

Detta fräcka drag gör mig mycket förbannad. Och obekväm. Djoko säger att jag borde gå och berätta för tjejen vad som sker med hennes rumpas integritet. Jag tvekar en sekund. Sen gör jag det.

- Ursäkta men du har ofrivilligt fått en åskådare. Där.

Jag pekar.

(På mannen inte på rumpan)

Hon tackar. Hennes pojkvän och hans kompis stirrar på mannen. Han vänder sig åt ett annat håll. Tjejen drar ner klänningen. Jag andas ut. Sen börjar mannen stirra med hatblicken åt mitt och Djokos håll. Det gjorde inget.

Vad är grejen med snuskäckel? Skäms de inte? Och varför i helvete hade hon inga trosor? Varför? Lite för mycket Britney för min smak. Faktiskt.

/a

1 kommentar:

Anonym sa...

först tänkte jag "åh vilket pervo, hur kan man!" sedan läste jag om mitt eget inlägg ovan och skämdes lite... Fast, jag var ju omgiven av en hög nakna män som villigt streakade fram och tillbaka och utförde "lilla räkan" dansen framför mig (fråga inte...) så jag hade ju verkligen fått anstränga mig för att inte kolla. Typ sticka ut mina ögon.
/pervo j