onsdag 31 december 2008

nyårsafton igen

Vaknade av att en storm som orsakat utfärdande av klass tre-varning pressade sin kalla kind mot fönstret och glodde in på mig. Jag ignorerade den, har aldrig varit speciellt förtjust i att vakna. Dessutom var jag bakfull. Igår träffade jag Brödet (vissa kallar honom Limpan) på Olivers Inn i Boden city. Det var fett med najs. Vi berättade historier för varandra. Jag berättade exempelvis om när min mamma tappade en bidrottning och han berättade om sin flickväns mormor som är kärv.

Idag är det nyårsafton och man blir bara äldre ju mer åren går utan att komma till dörren. Snart ramlar westbang och richard in genom dörren. Då börjar festen.

I övrigt, inga fadäser. Ölen var dyr igår men god. Folk skrek omkring mig trots att lokalen var tom - ett vanligt fenomen. Jag vill se Mary Onettes live men inga turnédatum är fastställda. Hå hå ja ja.

Nu börjar festen!
/a

/a

1 kommentar:

https://sextoysonlinestore.com sa...

Rekommenderar Kamagra för orgasm! Lider du av Potensproblem, Erektionsproblem, Impotens och tycker det är pinsamt att gå till läkaren och apoteket har för höga priser? Då kan du vända dig till Intimleksaker.com för att få Sexuella Hjälpmedel, Erektion, Sexlust, Sexmedel, Sexhjälpmedel, Lusthöjande, Potensmedel, Potensmedicin, Potenspiller, Sexpiller, Sexhjälp, Kamagra, Tadalafil. Intimleksaker.com hjälper dig med det mesta i Potens väg för att kunna genomföra samlag.

http://intimleksaker.com
http://intimleksaker.se
http://sextoyonlinestore.com
http://potensmedel.co.uk
http://kamagra24seven.com
http://viagraunion.com
http://kamagra.dk