onsdag 29 april 2009

just nu

är jag väldigt trött

borde kanske sova

jag har fan åkt morgontrafiken fortfarande FULL från fucking vallentuna som tydligen ligger SJUKT långt bort. jag hatar att jag aldrig tar med mig en kam... eller en tandborste. kan inte hjälpa att livet bara råkar hända mig hela tiden, dock borde man väl börja vänja sig och få lite rutiner....

igår målade jag på min nya kompis byrå med en svart tjock penna. jag målade:

krokodil
ledset kaninodjur
totoro
glad skateboardstotoro
fladdermus
grästuva (jag suddade över en annan grej)

min ena fot är jättekall och den andra är varm nu, är inte det märkligt?


jaja

/a

måndag 27 april 2009

Idag är ingen vanlig dag för idag är det den stora FAIL-dagen!

Fuck jag skulle vilja vara sjuk nu. Lite febrig, förkyld, fem år. Eller full, för all del.

Det har varit en jobbig dag på jobbet, och inte på det bra sättet. Jag gillar ju lite kniven på strupen, men nu är det ett ordentligt sisyfosblock i fontanellen, typ.

Så fick jag en avhyvling per telefon. Av en kvinna som jag bara mejlat och telefonat med ytterst lite och ytterst artigt tidigare. På grund av en jävla punkt i en jävla logga, på grund av att vi missförstod varandra (jag trodde hon pratade om punkten i mitten, hon menade punkten i slutet. Allt detta hade varit klarare om hon mejlat mig orginalet från början, vilket hon ombetts göra, men ack, ändå inte gjort.) Så hon ringer upp mig, hon är förbannad och sällsynt giftig, för att hon nu måste utföra den betungande uppgiften att lägga till en punkt. Hon vill att jag ska framföra att OM det blir försenat, så är det MITT fel. Ja, hon sa så "Ja, nu kommer jag att få göra en ny, bara så att du förstår det. Det kan du hälsa din chef, att jag måste göra en ny bara för att DU sa att det inte skulle vara en punkt".

Ty jag är ondskan.

Eh jaha, det ska jag säga till henne, sa jag ondskefullt. Sedan stirrade jag in i dataskärmen och försökte betvinga tårflödet. Min chef sa att jag inte skulle vara ledsen, att det inte var något att bry sig om. Jag är inte ledsen, svarade jag gråtdarrigt. Sedan var chefen och mina kollegor väldigt snälla resten av dagen, berömde mig för mitt jobb översvallande. Jag vet att de menar väl, men fan, jag vill inte bli daltad med. Vill inte att de ska tänka att hujeda mig, hon är ju så ung, flickstackarn. Jag är vuxen och kompetent.

Men den där bitska kossan hade aldrig hyvlat av mig så grundligt om jag var 30+.

För att toppa det hela avslutade jag dagen med att tappa underkjolen inför diverse styrelsemedlammar. Vuxet och kompetent skred jag över golvet och plötligt låg den runt mina fötter som en liten gräddtårta. "HERREGUD MIN UNDERKJOL" skrek jag innan jag insåg att det var det sämsta sättet att inte dra uppmärksamhet till min klädfadäs.

/j

söndag 26 april 2009

ja, så kan det gå



Igår när förortssupet började spåra ur vid typ Skanstull så ramlade jag istället mellan två fester. På den sista festen lånade jag ett par glajer som gjorde att jag var otroligt lik poison ivy, hahahah. Idag är jag stört bakis, kommer knappt att kunna ställa mig upp, men fy i HELVETE vad det är värt det!

/a

lördag 25 april 2009

just nu tycker rätt många (inklusive jag själv) att jag borde känna mig pepp,

trots detta känner jag mig urlakad, rent av.

kanske för att en stor hemlighet inte längre är hemlig och för att saker

äsch, jag är fett glad.

!!!!!

/a

fredag 24 april 2009

Woho Andy!

Idag är jag så jävla stolt över Andrea! Ikväll blir det CHAMPAGNE!!!
/j

torsdag 23 april 2009

dagens heta



/a

anna karina 4-EVAH




Mycket är nytt under solen och jag somnar överallt. Imorgon hoppas jag att jag kommer att hamna i Ivar Lo och titta på förvandligen av den där röda byggnaden, jag har bara gjort det en gång förut, kanske var det på låtsas, kanske inte. Där vill jag bara prata, prata, prata. (Och tänka på när Ellen nästan bröt benet)

Annars börjar jag bli lite förbannad på Dagerman...

/a

onsdag 22 april 2009

Jag + Andy




Andddyyyhyhy skriv då!

/j

söndag 19 april 2009

I lördags

Igår var jag ute med Andy och några till, det var askul och återuppväckte min smått bortglömda kärlek till Stockholms uteliv. Vi var först på Page Three, en femtiotalsklubb. Bra musik och tjockt med folk. Jag älskade att det fanns hårspray, parfym och tom. nagellack utanför tjejtoan! Älska klubbar som bryr sig om sina gäster, allt för ofta är klubbtoaletter sunkiga hellholes. Sen blev det Ace, Ace som var vårt andra hem (Baba var det första, andrahandstrean i Alvik det tredje) när vi bodde ihop. Jag gnällde över att jag skulle känna mig gammal, det är bara 18-åriga kids där nuförtin... Lastgammal 24-åring som jag är. Vi dansade och drack insmugglad sprit och plötsligt var det 2006 igen. Sen blev jag trött och lite för full och åkte hem till min kära man.

Jag avundas folk som är fulla utan att se fulla ut, som Andy. Jag ser ut som en retard efter en öl, typ. Rödögd och glansig, med ögonlocken på trekvart. Inte den bästa looken till pimpinetta 50-talsklänningar. Fast det struntar jag i. Jag gillar 50-talsklänningar men jag gillar öl mer.

/j

fredag 17 april 2009

Sorry Andy

Jag vet att du har typ en likadan och att jag kommer se ut som din stalker när vi badar (eftersom jag är en fegis som segar mig i långt efter dig, i samma bikini nu dessutom, tydlig stalkervarning) men jag var tvungen. Vi får planera vårt bikinibärande. Det är ju den idala bikinitrosan (vad absurt det känns att posta en närbild på enbart ett underliv, den fanns dock inte i sin helhet). Bilder från Asos.





Bortse från trist stylad mainstreammodell, bikinin är ju gorgeous och kommer att dölja den av italiensk mat utvecklade puckeln på min mage.

/j

Oh noes!

Nä nu blir jag lite ledsen. Så här skräpig kod kan vi ju inte ha! Usch.

Vår blogg är tydligen ett riktigt fuskbygge, snygg på utsidan men skräp på insidan. det glädjer mig dock lite att det inte bara är på grund av mitt kodande, mallen är rätt kass från början.

Det glädjer mig också att ingen annan än jag bryr sig.

/j

Tänk den som hade



Annars är allt bra/dåligt.

Nästa vecka kommer jag få huvudet avhugget. Dock kanske jag kommer att kunna vara ledig (fattig) hela sommaren.

/a

onsdag 15 april 2009

och aldrig mötas de tu

Jag har varit i Rom, Andrea har varit i Boden. Det var härligt i Rom, jag är säker på att hon hade det härligt i Boden också.

Men nu är jag tillbaks i vardagshelvetet igen.

Just nu hatar jag det här vuxna jävla livet med jobb 9-5, bygga om köket-planer, storhandla, och fan aldrig ha tid med något. Det är sol ute och jag vill vara 20 år och dricka billigt tetravin i den sunkiga lägenhet vi delade förr. Jag vill att Andy och jag ska röka ut genom vardagsrumsfönstret och lyssna på White Stripes och att gå ut i Stockhom, nej att gå ut överhuvudtaget, ska fortfarande vara ett äventyr. Jag vill ta nattbussen hem, ta klackarna i handen och gå barfota genom en stad som börjar ljusna.

Jag vet att jag romantiserar. På den tiden var jag halvalkad, undernärd och ständigt olyckligt kär. Men vi hade jävligt kul också.

Och trots misären och katastroffyllorna, den emotionella efterblivenheten och hjärtesorgen, är det fortfarande den tid jag alltid kommer se tillbaks på som mest levande.

/j